The Swedish Burmese Cat Club

BRÅTTOM!!

Cassandra & Ramses

Russian Blue -honan Cassandra och Bombay -hanen Ramses söker ett lugnt och gosigt hem. Har du plats i ditt hjärta och din fotända av sängen för en sällskaplig och vis dam eller en kelsjuk tok som tror han är en hund? Det brådskar för Bombayen som inte vänjer sej vid sitt nya hem. Vi kan inte flytta just nu och egentligen förtjänar dessa söta seniorer ett fridfullt hem där de inte behöver stå ut med fortsatt flytt, uppassning pga. resor varje vecka, katthotell och annat ståhej som de hittills har fått tåla hela livet ut. Ramses och Cassandra är 13-14 år gamla och vid god hälsa. Båda har stamtavla. Har du möjlighet att ge dem 5 fridfulla och hemtrevliga år i ett hem utan barn eller med tonåringar? Föredrar du vuxna, väluppfostrade katter som gosar hellre än stökar? Ta då möjligheten i akt att lära känna dessa förträffliga, underhållande personligheter!

Vi bor på centrala Jylland (Danmark) men reser gärna för att finna ett bra nytt hem. Helst skulle Ramses ha med sej sin vän Cassandra, men andra alternativ kan diskuteras. Eftersom det är fråga om seniorkatter erbjuder jag att stå för veterinäravgifter livet ut samt att välkomna dem tillbaka skulle vardagen inte fungera tillsammans. Båda är chippade och vaccinerade.

Jag hoppas innerligt att det löser sej för dessa två, särskilt Ramses, eftersom han är ytterst upphetsad just nu. Har du plats i hemmet och i famnen för en eller två keliga sötnosar, ta gärna kontakt.

Anna Gran

anna.gran@welho.com

(Bombay är “syskonras” till Burma)

Stäng meny