The Swedish Burmese Cat Club

Omplacering

Mauro och Bibban

FI*Enigmatic Atlas of Globetrotter (Mauro) och S*Globetrotter’s Jixi (Bibban) båda födda 2013

Mauro och Bibban söker nytt hem på grund av allergi i familjen. Vi ser att de ska komma till ett gemensamt hem, katterna möttes först i treårsåldern men har samma far och fungerat fantastiskt bra tillsammans och hänger ihop större delen av dagarna.
Mauro är en supermysig, chokladfärgad burma som gärna håller sig nära sin ägare i alla situationer. Han har ett lugnt temperament och älskar mat.
Bibban är brun i pälsen och den lite busigare storasystern med gott om energi. Hon är mer aktiv än Mauro men kryper gärna ner hos honom när det är vilodags.

Båda katterna har levt större delen av sina liv som innekatter men har det senaste halvåret börjat vistas kortare stunder utomhus. Vi ser helst att de kommer till ett hem med möjlighet till utevistelse men det är inget måste, tid och kärlek för katterna är det viktigaste. De fungerar bra ihop med barn och skulle det finnas någon katt i det nya hemmet sedan tidigare är det nog inget problem då de nu bor tillsammans med en bondkatt.

Vi ser helst att de flyttas inom Västra Götaland men kan diskuteras. Funderar ni på något mer är det bara att höra av er!

Stamtavlor:
http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/383234 http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/376717

Malin Ljungberg
Ljungskile
+46722346908
Mauro och Bibban
Stäng meny