The Swedish Burmese Cat Club

Yvette söker nytt hem

Yvette

Lilla Yvette, precis 4 år fyllda behöver ett nytt hem pga ovänskap med sin mamma som hon har gått tillsammans med. Ovänskapen berodde på ett missförstånd, men man kan tyvärr aldrig vrida klockan tillbaka och förklara.

Yvette är otroligt tillgiven, kelen och gosig. Hon älskar att ligga i ditt knä eller ovanpå dig om du ligger i sängen. Sover under täcket vintertid. Tätt tryckt intill din kropp. Hon älskar nära kroppskontakt som många burmor gör. Hon är även väldigt lekfull och gillar både fjädervippa och ”bilbana”.

Det är med stor sorg i hjärtat som jag har insett att jag måste leta nytt hem till Yvette. Hon är min lilla älskling. Jag kan tänka mig att ett pensionärspar kan vara det idealiska hemmet för lilla Yvette. Detta är naturligtvis inget krav, men hon behöver lugn och ro. En barnfamilj är mindre lämpligt då hon inte är van vid barn. Hon bör även vara ensam katt i sitt blivande hem.

Du/ni får gärna vara bosatta i Skåne eller  landskap gränsande till Skåne. Ty på så vis kan vi hålla kontakten lättare och jag kan hälsa på. Den geografiska orten är inget krav.

Kontakta gärna Ilga för mer info: 046-29 33 05 eller maila ilga@bredband.net

Stäng meny